Şaka Günü 2012 Parti Rehberi

Arkadaşlar en çok beklenen şaka partisi sonunda oyuna geldi! Hem de muhteşem sürprizlerle!.. Bu partide bir çok yeni item ve ünvan geldi. Bir de partiye özel bir parti haritası yapıldı!.

Parti Haritası

Arkadaşlar işte partinin orjinal haritası. Buna benzeyen bir kaç harita daha var. Bu haritalarda ama gemi yok. Eğer hangi haritanın gerçek olduğunu anlamak istiyorsanız gemi olup olmadığına bakın.. :)


Parti haritası sizce de güzel değil mi? Parti haritası çok uzun olduğu için tamamını çekemedik. Özür dileriz ama büyük halini çekebilirsek sizlere sunacağız.

Bedava İtemler

Arkadaşlar geçen seneki itemlerle beraber oyuna toplam 11 item geldi! Bu itemlerin hepsi de mükemmel. Ve hepsini de partinin ilk günü aldım. İşte itemler burada. Bir göz atın;


Arkadaşlar itemleri alabilmeniz için yapmanız gereken şey çok kolay. İlk önce parti haritasının çıkmasını bekleyin. Vanilla odalarından birinde beklerseniz parti haritası daha çabuk gelir. Sonra parti haritası çıkınca hemen peyniri alıp gemiye koşun. Gemide sabit durmaya çalışın. Ondan sonra gemi ilerlemeye başlayacak. Hemen klavyedeki yön tuşlarından aşağı tuşuna basın. Ve elinize bir olta gelecek. Biraz bekleyin aşağı tuşuna basıp. Ardından item gelecektir. Ama bazen peynir de çıkabilir. Eğer şanslıysanız itemleri hemen toplarsınız.. :)

Harita Editörü

Arkadaşlar her zamanki gibi harita editörüne partiye özel bir sürü fare eşyası geldi... :) Bir göz atın;


Eksik veya yanlış bir bilgi varsa bize bildirebilrisiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.. :)

~ Yesil Z

0 Yorum:

Yorum Gönder