Güvenlik Hatırlatmaları

Oyunda Transformice dışında item, peynir ve çilek elde edilebilecek başka yöntemler kullanmak yasaktır. Genellikle oyuncular bu yasadışı kaynaklardan kendi kullanıcı adlarını ve şifrelerini kullanarak yararlanıyor. Bu yüzden artık kullanıcı adı ve şifre dışında üye olurken e-mail adresi vermeniz gerekiyor. Bir phishing sitesi kullanan ya da böyle bir siteyi oyunda yayan birisi keşfedilirse ciddi bir harekete geçilecektir. Atölye 801 ve Transformice'ın bu siteler ile hiçbir alakası yoktur ve desteklememektedir.

Bir Phishing sitesi nedir?
Bu siteler genellikle kötü niyetli bir kişi tarafından kontrol edilen orjinal sitenin ayırt edilemez bir taklididir. Kullanıcı kişisel bilgilerini girerse dolandırıcı doğrudan iletir.

Bir Phishing sitesini nasıl tanıyabilirim?
Web adresini kontrol edin. Transformice.com adresi dışında hiçbir web sitesi resmi değildir.
Bu sitelerin genellikle tanınabilir URL'leri var. Bunların %90'ı ücretsiz web siteleri tarafından yapılmakta ve örnek olarak bu URL'lere bakabilirsiniz: «free-cheese-Transformice-lol.free-website.com”. Tasarım genellikle gerçeğinin kötü bir kopyasıdır. Ve artık bilmeniz gereken şey Transformice üye olurken sizden şifre ve e-mail isteyecek. Bunların hiçbiri Transformice ekibi tarafından talep edilecek zaten: Birisi sizden şifrenizi isterse bilin ki o kesinlikle sahtekar!

Hesabımı hırsızlardan nasıl korurum?
  • İyi bir şifreniz olmalı. Hesabınızın güvenliğini arttırmak için büyük ölçüde karmaşık bir Transformice şifresi kullanın.
  • Bir e-posta adresini hesabınıza bağlayabilirsiniz. Hesabınızı bir e-posta adresine bağlamanız mümkün. Hesabınıza bir e-posta adresi bağlamak için oyun menüsünden "Şifremi Değiştir" seçeneğini seçin. (Hesabınıza bir e-posta adresi bağlamak size 40 peynir ve bir aksesuar kazandıracak)
  • Şifrenizi asla kimseye vermeyin. Moderatörler ve yöneticiler sizden şifre istemeyecektir. Eğer biri sizden şifrenizi isterse kesinlikle vermeyin!
Hesabım çalındı, ne yapmalıyım?
  • Merak etmeyin, artık hesabınıza erişimi olan bir e-posta adresi bağlı. Oyunun ana menüsünden giriş sayfası aracılığı ile şifrenizi değiştirip tekrar oyuna girebilirsiniz.
  • Artık hesabınıza erişimi olmayan bir e-posta adresi bağlı. Oyunun ana menüsünden giriş sayfası aracılığı ile şifrenizi değiştirip tekrar oyuna girebilirsiniz. 
  • Eğer e-posta adresi hesabınıza bağlanmadıysa ve şifrenizi unuttuysanız durumunuz çok vahim. Bu takdirde şifrenizi tekrar değiştiremezsiniz çünkü. Transformice'a iletişim formu aracılığı ile bir e-posta gönderin ve şifre seçeneğini seçin. Siz oyuncu adınızı ve olabildiğince çok bilgi yazın ve en son ne zaman oynadığınızı yazın. Kimliğiniz hakkında olabildiğince delil gösterin. (ekran görüntüleri, videolar, son kez şifrenizi değiştirişiniz.....vb)
~ Yesil Z

1 Yorum:

  1. Sitenize http://blogger.perikiz.com/giris adresinden kullanıcı adı ve parolanızı girerek günde 50 adet oyunu blogspotunuza ekleyebilirsiniz. Bu ücretsiz hizmet www.perikiz.com interactive tarafından sunulmaktadır. Tüm webmasterlara iyi günler dileriz.

    YanıtlaSil