Transformice'a Girememe Nedenleri

[IMG]
Merhaba,

Bugünlerde Transformice oyuncularının bizlere sıklıkla sorduğu sorulardan birisinin nedenlerini bugün sizlere ayrıntılı bir şekilde açıklamak istiyorum.

Öncelikle Transformice'a girememenizin bir sürü farklı nedenleri olabilir.

1- Ip Ban Yemiş Olabilirsiniz?


Oyunda daha önce moderatörler tarafından belirli bir süre ban yemiş olabilirsiniz, bu ip ban demek oluyor. Ip adresinizi değiştirmek için modeminizi kapatıp açmanız yeterli olacaktır.

2- Yeni Bir Update

Bu sorunu az önce binlerce Transformice oyuncusu yaşadı, hemen hemen her kesimden kimse oyuna giremiyordu. Bunun sizinle bir alakası olmadığını anlamanız için çevrenizdeki arkadaşlarınıza Transformice'ın onlarda açılıp açılmadığını sorarak öğrenmeniz mümkün olacaktır. Genellikle maksimum 30 dakikadan fazla bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Yetkililer oyunun sürümünü yükselttikleri için oyuna girilmemesi haliyle normal oluyor.

3- İnternet Bağlantılarınızı Gözden Geçirin

Ara sıra internetiniz bağlı olsa bile oyuna girdiğinizde bazı hatalarla karşılaşıyor olabilirsiniz bu gibi durumlarda internet bağlantılarınızı kontrol edin, diğer internet sitelerine girip girmediğini kontrol edin. Sorun devam ederse modeminize rest atın.

Bu sorunlar oyuncuların genellikle karşılaştığı sorunlardandır, daha önce şahsen başka sorunla karşılaşmadım eğer bunların dışında hatalar alıyorsanız bize bildirebilirsiniz.

~ Yesil Z

3 Yorum:

  1. bende giriş ekranında oyun siyahlaşıyor oyuna girmiyor

    YanıtlaSil
  2. bende ise transformice ye giriyorum işçi fare resmi çıkıyor nedeni ne ?

    YanıtlaSil
  3. bende beyaz ekranda kalıyo hesabıma girmemiyom

    YanıtlaSil