Banlanma Sebepleri

Merhaba,

Bu başlıkta aşağıdaki birtakım kuralları ihlal ederseniz oyunda moderatörler tarafından süresiz veya süreli banlanmanıza neden olabilecek kriterleri yazacağım:

İstismar (Cinsel, Dini Irki): Özellikle ve özellikle moderatörlerin en hassas olduğu noktalardan birisi ise "Irkçılık". Hack kullanımından sonra yapmamanız gereken en önemli hususlardan birisidir. Sohbet kısmında tanıdık olsun olmasın her kiminle konuşursanız konuşun yazarken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

Hile: Oyunda moderatörler tarafından süresiz banlanma sebebidir.

Uygunsuz İçerik: Genellikle uygunsuz içerikli bir link paylaşımında oyunda 5 saat gibi bir süre susturulmak zorunda kalırsınız. (Porno, hile ya da yasal olmayan linkler)

Yöneticileri Taklit Etme: Eğer herhangi bir oyun moderatörü, yönetici vb. gibi yetkili kişileri taklit etmeye çalışırsanız moderatörler tarafından banlanacağınızı unutmayın.

Oyunu Çökertecek Davranışlar: Oyunu çökertecek davranışlarda bulunmak, buglardan yararlanmak veya şamanken diğer oyuncuların bilgisayarlarına zarar verebilecek, sunucudan düşürecek davranışlarda bulunursanız banlanabilirsiniz.

Uygunsuz İsim: Herhangi bir kuruma/şahsa hakaret niteliğinde veya uygunsuz içerikte bir kullanıcı ismiyle kayıt olursanız hesabınız kapatılacaktır. Lütfen oyuna kayıt olurken hesap güvenliğiniz için uygun isimlerle kayıt olmayı unutmayın.

Yukarıdaki kriterlerden birini oyunda gerçekleştirirseniz banlanmanız için yeterli niteliktedir. Lütfen bunu unutmayın.
Ayrıca bu kriterleri ihlal eden kullanıcıları;

  • Oyundayken herhangi bir moderatöre fısıldayarak ihbar edebilirsiniz.
  • Buradan "Oyuncu İhbar Hattı!" konusuna şikayet edebilirsiniz.
~ Yesil Z

0 Yorum:

Yorum Gönder