Transformice'de Yılbaşı



 Jingle'ı hatırlıyor musunuz? Muhteşem 2010 Yılbaşı partisine ev sahipliği yaptıktan sonra, tüm dünyada yeni yerler keşfetmeye bir tatile gitti. Eminim, birçok şanslı fare onunla tanışma zevkine ulaşmıştır; eğer tanıştıysanız forumda heyecan verici hikayenizi paylaşın.

Jingle şimdi geri döndü ve yılbaşı için mütevazı mekanında sizleri bekliyor. Noel Fare ve geyikleri için biraz süt ve kurabiye getirmeyi unutmayın!



Yeni şapka kazanmak için Jingle'ın evinde hediyelerinizi açın veya Yılbaşı ünvanları kazanmak için hediyelerinizi diğer fareler ile paylaşın!

Her haritada bu küçük hediyeleri bulabilirsiniz – şaman onları almanıza yardımcı olacaktır. Hediye ve peynirle birlikte yuvaya girdiğinizde hediye sayınız artacaktır. Hediye sayınızı ve diğer bilgileri ekranın sağ alt köşesinde görebilirsiniz.

Önceki yıllarda tüm yılbaşı ünvanlarını almış mıydın? Eğer bu yıl onları tekrar toplamayı başarabilirseniz, ünvanlarınız tekrar görülebilir olucaklar. Örneğin; "Kurabiyeler" ünvanı "Kurabiyeler ★" şeklinde olucaktır.  Ayrıca, eklenen yıldızın rengi özel olucaktır! *-*

-----------

 Bu yıl, biz herkes için çok özel bir hediye hazırladık.. 2012 yılında bahsedilen ve uzun zamandır beklenen Mulodrome şimdi gerçeğe dönüşüyor.

Arkadaşlarınıza karşı veya bir başka kabileye karşı yarışın.

9 farklı fareyle birlikte özel bir odaya gidin. Burada, /mulodrome  komutunu kullanarak 2 takım oluşturun ve yarış başlasın.

Peki nasıl olacak?

  •1 oyun = 10 tur
 • 2 takım
 • Sadece Racing haritaları
 • Her takım için max. 5 fare. İsterseniz 1vs1 yapabilirsiniz.
 • Püf noktaları: Yuvaya 1. giren fare kendi takımına 5 puan kazandırır. 2. giren fare 4 puan kazandırır, 3. giren fare 3 puan kazandırır, 4. giren fare 2 puan kazandırır ve 5. giren fare 1 puan kazandırır.
 • Oyun sonunda en yüksek puanı alan takım oyunu kazanır.
 • Mulodrome' da peynir veya istatistik kazanamazsınız.
Hazır... Dikkat... Başlaaaa! En iyi takım kazansın!

~ Alptaskirant

0 Yorum:

Yorum Gönder