Dev #4

Hey Fareler!
Bilmeyenler için, Tigrounette geçmişte üç mini oyun kurmuştu. Bu üç oyun Extinction isimli platformda bulunmaktadır. Ancak, yeterince vaktinin olmaması, oyunların gelişmesini engelledi, Extinction oyunlarını oynayan oyuncu sayısında azalmaya neden oldu ve bu durum Tig’i oldukça üzdü.
Bunun üzerine ofiste yaptığımız bir toplantı sonucu, bu üç oyunun Atelier 801 bünyesine katılmasına karar verildi. Aaaaah, Bouboum ve Forteresse isimli oyunlar Atelier 801′in oyun kataloğuna dahil edilecek ve Azrou’nun oluşturmakta olduğu Topluluk Platformuna entegre edileceklerdir. Bildiğiniz gibi bahsi geçen Topluluk Platformu, ilk başta Transformice hesaplarının ikinci oyuna geçişinin sağlanması amacıyla geliştirilmişti ki, oyuncular tek hesapla birçok oyun oynayabilsinler, kabile ve arkadaş listeni koruyabilsinler.
Bu beş oyun bir arada olacaktır:
- Transformice
- Aaaah
- Forteresse
- Bouboum
- ikinci oyunumuz
Extinction’a ait veritabanı Atelier 801′nkiyle birleştirilecek ve böylece Extinction oyunlarını oynayan oyuncular arkadaş, kabile ve profil gibi kişisel verilerini muhafaza etmiş olacaklardır. Aynı kullanıcı isimlerinin oluşumunun önlenmesi için Extinction oyunlarını oynayan oyuncuların isimlerinin başına + ibaresi konulacaktır (bu ibare oyunda görünür olacaktır).
Sıkıntısız bir geçiş sürecinin yaşanması için, bu üç oyun, Transformice’a ait sistem kullanılarak yeniden kodlanacak ve grafikleri iyileştirilecektir. Forteresse’in yeni halinin resmi :

(Orijinal halini görmek için, resmin üzerine tıklayınız)
Forteresse’deki bir karakterin son hali:
Biz her zaman sizlere karşı dürüst olmayı tercih ettik: Ve şunu açıkça belirtmeliyiz ki tüm bu gelişmeler Transformice’in gelişimini aksatmayacaktır. Tigrounette bu yeni oyunlarla ilgili çalışmalarının büyük bir kısmını mesai saatlerinin dışında sürdürecektir. Kaldı ki yapmak istediğimiz oyunları benzerleştirmek değil, zira her oyun kendi kişiliğini muhafaza etmeye devam edecek, farklı web sitesine sahip olacak ve birbirinden bağımsız işleyecektir.
Bu oyunlarla şimdiden tanışıklık edebilirsiniz. Hatırlatmak gerekirse bu üç oyunu oluşturan topluluk sınırlı sayıdadır (en yoğun saatlerde, yaklaşık 600 oyuncu oyuna bağlanmaktadır). Lütfen onlara saygı gösterelim, flood yapmaktan kaçınalım.

~ Kuppiarda

0 Yorum:

Yorum Gönder