Transformice’ın Geleceği : Free-To-Play

Transformice’ın geleceği : free-to-play (Herhangi bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunlara verilen isim)
Bir kaç ay içerisinde oyuna mikro-ödeme ekleyeceğiz! Tabiki bu topluluğa saygı göstermeyeceğimizi göstermez : herhangi bir üstünlük olmayacak (süper zıplama yok) ve oyun daima ücretsiz olcak. Tek değişiklik kozmetik olcak!

Sistem nasıl işleyecek?

Birkaç hafta içerisinde göreceğiniz ilk değişiklik yeni mağaza olcak. Tigrounette mağazayı şapkalar, küpeler, kolyeler vb. olacak şekilde kategorize ederek yeniden düzenleyecek, bu sayede herkes için daha kolay olcak. Ayrıca bu mağazada göreceğiniz tek yenilik değil ; yakında yeni özel bir para türü eklencek!

Bu paralarla ne yapabiliriz ve nasıl elde edebilirim?

Halen iyi bir isim seçmeye çalışıyoruz ve henüz hiçbirşey belli değil. Mikro-ödemeler hazır olduğunda PayPal üzerinden bu özel para türünü satın alabilceksiniz. Ayrıca sistemi oyuna eklemeden birkaç hafta önce beta testleri yapacağız.


Satın almak? Ücret ne olacak?

Halen üzerinde tartışıyoruz. Daha fazla şey öğrendiğimiz anda sizinle paylaşacağız.



Mikro ödemelerin karşılığında ne satın alabileceğim?
Birkaç farklı şapka satın alınabilir olcak fakat hepsi bu değil! Ayrıca oyuna ten renkleri, kuyruğunuz için takılar, yeni dış görünüşler(hamsterler, değişik tip ve işaretlerde fare tipleri) ekleyeceğiz ve eşyalarınızı kişiselleştirebileceksiniz!


Neden mikro ödemeleri tanıtıyorsunuz? Neden eşyalar ücretsiz olmayacak?
Mikro ödemelerden kazandığımız paralar bize önceden yaptığımızdan fazlasını yapma şansını tanıycak ; Tigrounette’ye yardımcı olması ve Transformice’ın kardeşi üzerine çalışması için daha fazla geliştirici işe alacağız.
Ayrıca, başlangıçta yeni eşyaları normal peynirle yada oyuna eklencek yeni parayla alabilceksiniz.


~ Yesil Z

0 Yorum:

Yorum Gönder