Yeni Tasarım!

Çoğunuz bunun için aylardır bekliyordu, ve bir kaç hafta hazırlığın sonunda site hazır!
Bu site sayesinde Transformice hakkında önemli olan herşeye ulaşabileceksiniz — şirketimizdeki küçük hayatımızdan oyuna gelecek büyük güncelleştirmelere kadar!
Makalelerimiz belirli katerogilere göre ayrılacaktır:
  • Gerçek Hayat: Burada şirketimiz “Atelier 801″ ‘deki günlük hayatımız hakkında makaleler ve şirket hakkında bilgiler bulabileceksiniz. Ayrıca bizim oyuncular ile buluşmalarımızın özetini de burada paylaşacağız.
  • Etkinlikler: Ya Oyun-içi etkinlik ya da forum etkinliği olsun, bu katerogi onlara açık olacaktır! Etkinlikler hakkındaki duyurularımızı bulabileceksiniz!
  • Medya: Arkaplan, avatarlar, videolar vs. — Transformice hakkında olan herhangi medyayı burada paylaşacağız.
  • Haberler: Transformice güncelleştirmeleri hakkında olan bütün bilgileri burada bulacaksınız.
  • Çizgi romanlar: Melibellule günlük hayatımızda komik ya da ilginç olaylar yaşadığımız zamanlar bunları çizgi roman şeklinde devamlı olarak paylaşıyor. Hepsini burada bulun!
Ayrıca Eğitimler, videolar, medya ya da hayran resimleri de sizi sağ üst linkte bekliyor. (daha sonra resimli link olacak).
Ayrıca gerçekleştirilen güncelleştirmelere forumumuzda direkt eleştiri yapabilirsiniz! Birbirimiz ile etkileşim içinde bulunmayı kolaylaştırmak için, her makalemiz bir yorum yapabileceğiniz ve oyun/sitenin geliştirmeleri hakkında tartışabileceğiniz site ile birlikte paylaşıkacaktır!


Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni haberler için takip etmeyi bırakmayın..

~ Yesil Z

0 Yorum:

Yorum Gönder