Türk Moderatörleri Canlı Yayında!

Pazar günü saat 16:00'da bazı Türk Transformice moderatörleri canlı yayına çıkacak. Yayın sadece Türkçe olacak. Aynı Transformods gibi olacak ama bunu Türkçe versiyonu olarak düşünebilirsiniz.
Bu canlı yayını yapacakları site Türkiye'de mahkeme kararı ile engellenmiş durumda ancak çok kolay bir kaç adımla canlı yaını izlemeniz mümkün. Eğer izleyemiyorsanız bu yazımızı okuyabilirsiniz: http://transformiceturkey.com/izle/nasilizlenir
Canlı yayını izlemek için kullanışlı bir sayfada yaptık. Henüz aktif değil ama bir kaç güne bu sayfayı açacağız.
Yayına kimler katılacağı hakkında Nehirr bir açıklama yapmış;

Sukelaci bunun için bir konu açmış bile. Önemli yerlerini burada paylaşıyoruz. Konuyu görmek isterseniz: http://forums.transformice.com/showthread.php?t=43259
Merhaba;
Herkes modlarımızı, kim olduğumuzu, nasıl bu işe gönül verdiğimizi çok merak ediyor. Bunlardan da öte, oyunla ilgili aklınızda yüzlerse soru olduğunu biliyoruz. İşte bu soruları artık bizlerle birebir iletişime geçerek cevap alabileceksiniz.
Livestream -canlı yayın- biz modlarla beraber keyifli bir sohbet ortamı oluşturacak, sizlerle olan iletişimimizi güçlendirecek. Bundan da öte bizlerin de tıpkı sizler gibi sıradan insanlar olduğumuzu gösterecek.
Canlı yayın 20.11.2011 Pazar Saat: 16.00'da olacak. Ben birkaç gündür kısa aralıklarla test yayınları yaptım (internet bağlantımı ve pc'mi test etmek maksadıyla.) Sonuç pek de fena değildi. Çok güzel bir sohbet ortamı oluşturdu.
Canlı yayın sırasında bizlere whisper atarak, twit atarak, ya da livestream kanalından bize yazarak sorularınızı iletebilirsiniz. Yine bu konudan Sorularınıızı açık bir dille belirtin. Bizler Bir sıralama yaparak gerekli gördüğümüz soruları cevaplarız.
Sorularınızı iyice belirtmeyi unutmayın. 3. mesaja konuda iletilen soruları ekleyeceğim ve canlı yayında bunları cevaplayacağız.
Moderatörlerimizin yayını Pazar günü izleyebilirsiniz. Kaçıranlar için videosunu bu konuda paylaşacağız.

~ Yesil Z

0 Yorum:

Yorum Gönder