Versiyon 1.115 - Cadılar Bayramı!

BENİM ADIM ARCHAIN VON DREKKEMAUS, VE BEN SİZİ HER YIL DÜZENLEDİĞİM  CADILAR BAYRAMI BAHÇE PARTİSİNE DAVET EDİYORUM.

ŞEKERLERİM  BAHÇEMİN HER YERİNE DAĞITILDI VE  SİZ  ONLARI BULMAK ZORUNDASINIZ.. ÇOĞU KİŞİLER İÇİN ŞEKERLER ŞEKERDİR, FAKAT YAKINDA BENİM ŞEKERLERİMİN FARKLI OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ.

İYİ EĞLENCELER! VE YAKALANMAMAYA ÇALIŞIN.
MUHAHAHAHAHA.
_________________________________________________________________________________

Kont Drekkemaus, bu sene sizi onun özel şeker avına davet etti. Bu yüzden kostümünüzü giyin, cadı şapkanızı takın ve sahte dişinizi unutmayın.

Parti zamanı ve onun bahçesini dağıtın! (Bahse girerim, annesi bunu sevmez!)
 

Bakalım o sizin için ne gibi numaralar ve ikramlar hazırladı: şekerler onun yerinde sizleri beklemekte. Peki senin görevin ?
Patilerinizi ve ceplerinizi mümkün olduğu kadar çok şekerle doldurun.

Cepleri şekerler ile dolup taşanlar? Endişelenmeyin! Archain Von Drekkemaus herşeyi planladı. Onun eski köşkünun özel odasında üç farklı slot makinesi bulabilirsiniz.

İlk slot makinesi bir  şekere mal olacaktır.
İkinci slot makinesi iki şekere mal olacaktır.
Üçüncü slot makinesi  üç  şekere mal olucaktır.

Her biri farklı ödüller verecektir. Yani bir slot makinesi seçmeden önce iki kere düşünün!

ÖDÜLLER!

 Eşyalar, ünvanlar, daha fazla şeker ve … JACKPOT kazanabilirsiniz.

Jackpot size her daim şeker kaynağı sağlayacaktır.

Her oyuncunun son ikramiyeden bu  yana slot makinelerinde  ne kadar şeker harcadığını gösteren dev bir sayaç olacaktır. Eğer şanslı biriyseniz ve ikramiye kazanırsanız, tüm bu şekerleri elde edeceksiniz.

Nadir görülen bir etkinlik gibi, her bir şanslı kazanan küresel bir mesajla duyurulacaktır.

Ama Archain Von Drekkemaus buna kolayca izin vermez! Bazı hayaletler ve iskeletler kendi özel odasının yolunda size saldırmak için bekliyor. Onun iskelet kedisini bu yıl tekrar yenebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Göreceğiz.

Peki ya hayalet ve iskeletlerle mücadele etmek yerine sinsice onları geçmek? Yepyeni Cadılar Bayramı kostümü  markette sizi bekliyor! Bu özel günlerde, bu kostüm sadece sizin için 500 Çilek yerine 400 Çilek (veya 7.000 peynir) olacak.

Cadılar Bayramı etkinliği ŞİMDİ başladı ve 6 Kasıma kadar sürecek!

Tüm öğeleri zamanında toplamak mümkün değil mi? Bu zamanda bunu kullanamayacak mısın? Endişelenme, Drekkemaus bir hafta sana yetişmeye hazır! TÜM Cadılar Bayramı Eşyalarını 14 Kasım - 7 Kasım tarihleri arasında marketten Çilek ile alabilirsiniz.