Yıldız Sırrı 2. Bölüm - Ada

Tekrar merhaba arkadaşlar işte dizimizin 2. bölümü ile karşınızdayım ;) 2. Bölümde karakterlerimiz adadan kurtulabileceklermi? İzleyin ve görün...

Bu arada sizi beklettiğim için özür dilerim birkaç teknik sorundan dolayı geciktirmek zorunda kaldım anlayışınız için teşekkürler... Umarım beğenirsiniz.

İyi seyirler...


Eğer 3. bölümde oynamak isterseniz bu konuya Transformice isminizi ve genelde hangi günler ve saatler girebileceğinizi yazın. Ben sizinle ilgileneceğim.

- Farejder

Versiyon 1.0.9 - Leopar Kürkü

http://www.transformice.com/share/leopard.png

RAWR! Önerileriniz ile gelen yeni bir güncelleme daha!

Transformice'de hiç zebraların arkasından koştuğunuzu hayal ettiniz mi? <b>En çok talep edilen leopar kürkü artık Transformicede!</b> Bu kürkü kısa bir süreliğine 300 Çilek yerine 270 çileğe alabilirsiniz! (veya 6,000) peynir)

Kutlamak için, <b>zebra kürküde indirimde</b>, aynı süre için 300 Çilek yerine sadece 240 Çilek.

- Yesil Z

Versiyon 1.107 - Outfits!

Bir kaç gün önce sizlere bir sonra ki güncellemenin ne olmasını istediğinizi sormuştuk. Önerileriniz ve düşünceleriniz için teşekkürler ve, biz bir kaçını oyuna eklemeye karar verdik.

Dün oyuna önemli bir özellik eklenmiştir.Artık, herhangi biri mesajında kullanıcı adınızı yazarsa, bu mesaj sizde sarı olarak görünür. Bu özellik sayesinde artık mesajlarınızı kaçırmayacaksınız!

Bu günün güncellemesi dünün en çok konuşulan/sorulan önerisidir: Görünüşünüzü kaydetmek. "Outfit" kategorisini kullanarak o anda ki görünüşünüzü kaydedebilirsiniz. 20ye kadar alan alabilirsiniz ve onları istediğiniz kadar kullanıp değiştirebilirsiniz!

http://www.transformice.com/share/tenue-small.png

Ayrıca, bu kişileştirilmiş renkleride kaydediyor! Artık favori görünüşünüzü kullanmak için en sevdiğiniz eşyaların neler olduğunu veya renklerin kodlarını hatırlamaya ihtiyacınız yok


Umarız bu iki yepyeni özelliği beğenirsiniz. Yeni güncellemeler yakın zamanda gelecektir bu yüzden önerilerinize devam edin, onları okumaya devam ediyoruz!

- Yesil Z

Yeni Sohbet Arayüzü

Selam fareler!

Sohbet arayüzüne küçük bir güncelleştirme getirdik.

Artık sohbet penceresinde + butonuna basarak yada Shift + Enter kısayolu ile konuşma penceresini uzatabilirsiniz.

http://i.imgur.com/Hn51g1E.png

Küçük bir hatırlatma: Okunmamış sekmelere (sarı sekmeler) Chat + Tab kısayolu ile geçiş yapabilirsiniz!

Bu yeni özelliği beğeneceğinizi umuyoruz!
o/

- Yesil Z

Küçük Kabile Güncelleştirmesi

Merhaba, bugün kabileleriniz ile ilgili küçük bir güncelleştirme getirdik.

Kabile reisi:

Eğer kabilenizde kabile reisi yoksa, aşağıdaki kriterlere uygun kabile üyesi otomatik olarak kabile reisi olacaktır:

-    Kabilede kabile şamanları varsa, eski bir üye olan kabile şamanı kabile reisi olarak atanacaktır.
-    Eğer kabilede kabile şamanı da yoksa, kabiledeki üyelerden en eski olanı kabile reisi olarak atanacaktır.

Kabilede etkin olmayan bir kabile reisi varsa, adminler ile irtibata geçerek yeni bir kabile reisi tayin ettirebilirsiniz. Yeni araç, bize yeni bir lider tayin etme imkanını verecek

Kabile subforumu:

Yeni bir yetki ekledik: bundan böyle kabile reisi kabiledeki üyelere kabilenin özel subforumunu modere etme yetkisi verebilir.

- Yesil Z

Transformice Dünyası Kabilemiz

Arkadaşlar ben yeni bir kabile kurdum ve bu yazıyı okuyan herkezi kabilemize bekliyorum kabilemizin adı Transformice Dunyasi. Kabilemizde filmler çekilecek ve ara sıra bot da açılacaktır. bana oyundan ulaşın - Farejder

Genellikle /room pey de takılırım beni orada bulabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar! ;)

- Farejder

Topluluk Platformu Güncellemesi Sonunda Çalışıyor!

Arkadaşlar sonunda 2 gündür beklediğimiz sorunlar sonunda düzeltildi ve artık arkadaşlar ve kabile harika çalışıyor.

Hala birkaç sorun var ama Transformice ekibi bu sorunları haftaya düzelticeğimizi söyledi. Bu gerçekten harika! :D

- Farejder

Topluluk Platformu güncellemesi - 12/09/2013

Transformice ekibi aylar boyunca topluluk platformu üzerinde çalışıyordu. Topluluk platformu güncellemesi ayın 12 sinde planlanmaktaydı.

Bu nedenle, oyun bakıma alınacak ve türkiye saatine göre 9:00' dan 15:00' e kadar açılmayacak. Süre değişiklikleri durumunda Transformice Facebook ve Twitter sayfalarından yada sitemizi takip ederek bilgi edinebilirsiniz:

 http://icons.iconarchive.com/icons/danleech/simple/16/twitter-icon.png Twitter: https://twitter.com/TransformiceEN

 http://icons.iconarchive.com/icons/yootheme/social-bookmark/16/social-facebook-box-blue-icon.png Facebook: https://www.facebook.com/pages/Transformice/126932107342812

 http://favicon.domainsigma.com/transformicetr.com.png TFM Dünyası: http://transformicedunyasi.blogspot.com/

Haydi bu topluluk platformundaki yeni arayüz ve özellikleri keşfedelim!

1. Arkadaş Listesi

Artık arkadaş listeniz Transformice ve gelecek Atelier 801 oyunları ile paylaşılacaktır. Bu yeni arayüz sayesinde, artık  arkadaşlarınızla aynı oyunu oynamıyor olsanızda özel mesaj üzerinden konuşabileceksiniz!

Yanda gördüğünüz resimdeki [TFM] etiketi, size bu oyuncunun şu an Transformice oynadığını göstermektedir. Daha önceden olduğu gibi, onun halen oynadığı topluluğu ve odasını görebilirsiniz.

Aynı zamanda oyuna çok istenilen engelleme listesi'ni(karaliste olarakta bilinir) ekledik. Eğer bir oyuncu sizi rahatsız ediyorsa, artık o oyuncuyu kalıcı olarak ya da listeden kaldırana kadar engelleyebilirsiniz.

Ve burada bitmiyor! Arkadaş ve engelli oyuncular listenize ekleyebileceğiniz maksimum sayı 500'e arttırıldı! Şu anki sayı(200) hakkındaki şikayetlerinizi duyduk ve sayıyı arttırmaya karar verdik.

2. Kabile Arayüzü

 
Kabile arayüzü tamamen yeniden değiştirildi ve daha fazla özellik eklendi!

Görebileceğiniz en açık değişikliği sağ üstte bulabilirsiniz: arayüze 3 yepyeni sekme eklenmiştir.

    • Anasayfa (tıkla) - Ana sayfada kabile mesajını görebilirsiniz(ve yetkiniz varsa değiştirebilirsiniz), kabile evi kodunu belirleyebilirsiniz ve kabile evine girebilirsiniz.. Ayrıca bu yeni arayüze "Kabileye al"  butonu eklenmiştir, bu buton size yeni bir diyalog kutusu açıp kabileye almak istediğiniz oyuncunun ismini girmenize izin verecektir.

    • Rütbeler (tıkla) - Rütbe sistemi tamamen gözden geçirildi. Sadece Kabile Reisini değiştirmekle kalmamakla beraber(tabi eğer siz Kabile Reisiyseniz), yeni rütbeler ekleyebilir/rütbelerin ismini değiştirebilirsiniz! Bu sayede kabilenizi daha da kişiselleştirebileceksiniz. /!\  Artık yetkinizi sadece sizden daha düşük rütbeli oyuncular için kullanabileceksiniz. Örnek olarak, resimdeki gibi, bir memur yeni üyeler ve kendi rütbesi altındaki üyeler için yetkilerilerini kullanabilir, amadiğer memurlar üzerinde, ya da haznedar, kısaca memur ve üstü üzerindeki rütbeler üzerinde yetkilerini kullanamaz.

    • Geçmiş kaydı (tıkla) - Kabile evinizdeki haritayı kimin kötü bir haritaya değiştirdiğini bulamıyor musunuz ya da kimin en iyi arkadaşınızı kabileden attığı hakkında kafanız mı karıştı? Artık kabilede yapılan her değişikliliği bu sekmeden, Geçmiş kaydından görebilirsiniz. Eylemin yapıldığı zaman ile yapılan her eylem, artık sunucu tarafından kaydedilecektir ve rütbeler, karşılama mesajı, harita kodları değişiklilikleri ve kabileden atılan üyeler hakkında bilgi alabileceksiniz.


Ve sadece bu değişmiyor! Üye listesi ayrıca tamamen yeniden tasarlandı.

Çoğunuz çevrimdışı olan kabile üyelerini listeleme imkanı istedi ve bunu topluluk platformu ile eklemeye karar verdik. Ayrıca kabilenizi daha kolay modere edebilmek amacıyla her oyuncunun son giriş yaptığı tarih ve saati de ekledik.

Oyuncu listesi ayrıca isimlere göre (alfabetik) ya da verilen rütbelere göre sıralanabilir.

Bilmeniz gereken  önemli bir not daha: artık her kabile en fazla 2.000 üyeye sahip olabilir.  Eğer kabilenizde 2.000 ile 5.000 arasında oyuncu var ise kabilenizde bir şey değişmeyecektir. Eğer bir kabilede 5,000'den fazla oyuncu varsa, Kabile Reisi hariç, o kabilede olan her oyuncu kabilelerinden otomatik olarak atılacaktır.



3. Sohbet

 

Son olarak, sohbet arayüzü de yeniden tasarlandı.

Bir grup oyuncuların isteği üzerine, yeni sohbet arayüzüne kabile sekmesi ekledik! Bu sekme oyuna giriş yaptığınız an kabileniz varsa otomatik olarak görünecektir ve silemezsiniz.

Ve daha fazlası var! Artık kendi özel tartışma kanalınızı yaratabilirsiniz. /join TartışmaAdı komutunu kullanarak, "TartışmaAdı" kanalına katılacaksınız ve yeni bir sekme açılacaktır. Şimdilik bu kanallar şifre korumalı değildir, bu sebeple her hangi bir oyuncu kanalınızın adını biliyorsa özel kanalınıza katılabilir. Şifre koruma özelliği başka bir güncelleştirme ile gelecektir.

Bu kanallar size aynı odada oynamaya ya da aynı kabilede olmaya gerek kalmadan başka oyuncular ile aynı anda konuşabilme özelliği vermektedir.
 

- Farejder

Versiyon 1.9 - Oda Şifreleri

Selam fareler!

Artık yeni bir komut ile şifreli odalar yaratabileceksiniz!

Aşağıdaki adımlar bunu nasıl yapabileceğinizi anlatır:

- Odanın adı odayı kilitleyecek kişinin ismi ile başlamalıdır. Ondan sonra boşluk eklenmelidir. Örnek: İsim vanilla, İsim defilante, İsim zaaa gibi. Oda türü her hangi tür olabilir.

- Ondan sonra /pw  komutu ile odanızı kilitleyebilirsiniz. Örnek: /pw odanın_şifresi

- Farejder

Transformice Art #25

Selam fareler!

Yeni fan art lar çıkmaya devam ediyor... Harika! *-*

 

 - Farejder

Transformice Cut-Outs Nasıl Kullanılır?

Merhaba arkadaşlar, şimdi de kendim hazırladığım Cut-Outs nasıl kullanılır rehberini sizlerle paylaşıyorum...




Transformice Cut-Outs v2.2

Merhaba fareler,

Uzun zamandır Cut-Outs paylaşımı yapılmıyordu. Ama uzun bir aradan sonra birçok yeni resim ekleyerek oluşturduğumuz yeni bir sürüm mevcut artık. Burada yeni eklediğimiz grafiklerin bir listesi var. Hemen bir göz atın:
  • Itemler bölümüne yeni fare kürk ve renkleri eklendi.
  • Yeni fare resimleri eklendi.
  • Gereksiz kategoriler silindi ve bütün kategoriler yenilendi.
Çok yakında daha fazlası için takip etmeyi bırakmayın. Ha... Az daha unutuyordum. İndirme linkini vermedim.. :D Ama işte burada:


- Farejder