Transformice Cut Outs v2.0

Arkadaşlar uzun zamandır Cut Outs yayınlamıyorduk. Ve şimdi yepyeni png'ler ile karşınızdayız. Tabii ki paketimize yepyeni fare resimleri eklenmiştir! İndirmek istiyorsanız hemen indirin!.. :)


Evet, ve.. benim favori resmim işte burada! Sizce nasıl?.. :)


~ Yesil Z

Sevgililer Günü Rehberi

Etkinlikteki hedefiniz kalpleri biriktirmektir! Bu kalpler yalnızca etkinliğe özel haritalarda bulunmaktadır. Yeni aksesuarları satın alabilmek için yeterli sayıda bu kalplere sahip olmanız gerekmektedir! Dikkat : Bundan böyle etkinlikler sona erdikten sonra, bu özel item’leri satın alamayacaksınız!
Etkinliğe özel üç değişik harita bulunmaktadır. Harita başına maksimum toplayabileceğiniz kalp sayısı 4 ile 11 arasında değişmektedir!


Ancak minik fareler bu kalplere giden yol tehlikelerle doludur! Yeterince hızlı hareket edemez veya bir kafatasıyla temas ederseniz görevinizde başarısız olursunuz! Dikkatli olun ve bonusları almaya unutmayın!

Markette +1 kalp
Hızınızı arttırır
Minik zıpzıp
Faiiiiiiil! ^_^

Hızlı hareket edin kalpleri toplayın, etkinlik uzun sürmeyecektir (1 hafta)! İyi şanslar, Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

~ Yesil Z

Sevgililer Günü!

Sevgililer Günü etkinliği ile birlikte, gelecek etkinliklerin isleyişi hususunda yeni bir yol izlemeye karar verdik! Gelecek her yeni etkinliğe yeni aksesuarlar ekleme zorluğu, bu yönde bir karar almamızı sağladı.
 Bundan böyle her yeni etkinliğin özel bir para birimi olacaktır ! Bu  yeni para birimiyle, süren etkinliğe özel  şapkaları satın alabileceksiniz.


Sevgililer Günü etkinliği boyunca, kalpler biriktirmeniz gerekmektedir ! Yeni aksesuarları satın alabilmek için yeterli sayıda bu kalplere sahip olmanız gerekmektedir! Yeni gelen üç item, çilek karşılığında da satın alınabilecektir ve prensip gereği eski itemler yalnızca yeni para birimiyle satın alınabileceklerdir.
Dikkat: Bundan böyle etkinlikler sona erdikten sonra, bu özel itemleri satın alamayacaksınız!
Bu yeni para birimiyle artık edinmek istediğiniz item’i seçebileceksiniz ! Arzu ettiğiniz item’i elde etmek için artık diğerlerini toplamak zorunda değilsiniz!

~ Yesil Z

Transformice Art #14

      

Transformice Art #13

Yeni bir Transformice Fan Art'ımız geldi!.. :)

Yepyeni bir Dizi ile karşınızdayım

Herkeze merhabalar... ben Farejder ve uzun zamandır site ile ilgilenmediğimin farkındayım ama birden aklıma esti ve yeni bir dizi çekmeye karar verdim... bir macera dizisi, farelerin intikam hırsı ve
müthiş mücadele..... gerçekten böyle bir dizi yaratabilirmiyim bilmiyorum ama bunu yapıcağıma inanıyorum ve dizinin adınıda Bloody Revenge koymayı düşünüyorum türkçe anlamı Kanlı İntikam
dizi ve ismi ile ilgili fikirler size kalmış şu anda senaryo ve karakterler ile ilgili hiçbirşey ayarlamadım yani eğer senaryoda veya karakterlerde yardım ederseniz sevinirim :D

~ FAREJDER LEGEND ~