Yeni Yardım İtemi!

Arkadaşlar yeni bir item geldi ve süper bence! Sizce? Bakın en altta yer alıyor!
Arkadaşlar Meliblue bir yazı yazdı bu yazıda bu şapkadan kaç kişi alırsa o kadar Van'a para yollanacak! Sabah her dilden yazdı bunu bu şapkayı herkes almalı! Sadece 100 Peynir! Van'a destek!

Bu şapkadan şu an bu kadar alınmış ve Van'a yardım olarak bu kadar para toplanmış!
Arkadaşlar lütfen siz de bir yardım şapkası alın! Lütfen!
Ajanma'ya teşekkürler!

~ Fd Pengu

Kimlik Kartı Yapmak!

Arkadaşlar bu sıralar Transformice oynayanların çoğu kendilerini kimlik kartı yapıyorlardı. Ben de bu kartları nasıl yaptıklarını çok merak ettim. Ve de öğrendim! Kendinize çok basit bir şekilde Kimlik Kartı yapabileceksiniz! Size bir kaç örnek kart:

http://camera.formice.com/sig.php?u=Yesil%20Z&text=Yeahhh%20Cheseee!&o=3,7,4,4,6&s=0&i=xmas_lights.png&br=44&sham=0&ft=82&p=1
http://camera.formice.com/sig.php?u=mavipengu&o=63,4,-1,1,-1&bd=1574d9&t1=1100ff&t2=3d5ebf&t3=208de0&g1=00c4ff&g2=1e3dba&g3=4992ad&r1=1c2b8c&s=6&i=greenblue.png

Arkadaşlar bu kartı ben kendime yaptım. Siz de kendinize bu kadar güzel bir kart yapmak istiyorsanız hemen alttaki linke tıklayın!
Camera's StatBar Generator
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi yorum ile belirtiniz!.. :D

~ Yesil Z

Transformice Cut Outs v1.3

Bu pakette yeni eklediğim bir çok şey var! Forum avatarları, logolar, yeni fare resimleri ve bir çok şey daha var! Bence bu paketi kesinlikle yüklemelisiniz!!!!


Yorumlarınızı bekliyorum... :D

~ Yesil Z

Fullscreen Artık Daha Kolay!

Fullscreen (Tam ekran) oynamak için oyuna girip menüden tam ekran yapıtorduk ama artık daha kolay! Başlarken önümüze çıkıyor!!!

~ Fd Pengu

Yazar Aranıyor!

Arkadaşlar sitemize yazar arıyoruz! Transformice hakkında değişik bilgiler veya haberler bulabilecek kişiler arıyoruz. Siteye her hafta haber yazmalı öncelikle! Sitenin takipçilerini elinde tutmayı bilecek birisi olmalı. Ben şu ana kadar böyle bir yazar bulamadım. Ama olmak isteyen birisi varsa alabilirim siteye. İlk hafta deneme sürecinden geçer. Sonra eğer beğenirsem kalır. Beğenmezsem gider. Bu kadar basit.

Lütfem başvurularınız için yorum yazınız!...

~ Yesil Z

Transformice Cut Outs v1.2

Arkadaşlar her paketimde farklı bir şeyler ekleniyor. Ama eski bilgiler silinmiyor merak etmeyin! Bu yüzden yeni sürümü yüklediğinizde eski sürümü silin. Hem aynı şeyler olacak hem de daha fazlası olacak bu şekilde! Bu paketi beğeniyorsunuzdur umarım! Ben her hafta yeni bir paket çıkartacağım! Hiç merak etmeyin!... :D


Yorumlarınızı bekliyorum... :D

~ Yesil Z

Halloween Parti!


Parti Balonları!
Arkadaşlar bu partiye özel yeni balonlar yapılmış! Bence harikalar! Cadılar bayramı partisi müthiş geçiyor!...
Haritalar
Arkadaşlar oyunda her 30 dk'da bir halloween mapı çıkıyor karşınıza! Bu maplar süper!... :D

Yeni İtemler!
Arkadaşlar Halloween Partisi gelmesi sebebi ile yepyeni ve süper itemler geldi! İşte itemler:
[IMG]

~ Yesil Z

Transformice Cut Outs v1.1

Arkadaşlar bu paketin içinde bir çok şey var!... Transformice Fare Resimleri, Kendinize Özel Fare Yapımı, Şaman Objeleri ve daha fazlası var!.. Kesinlikle indirin!
Arkadaşlar sitemize özel yepyeni bir seri başlıyor!.. Bu da kendinize ait bir Custom Fare yapma paketi! Bu paket tamamı ile sitemize aittir. Lütfen çalıntı yapmayınız...


Yorumlarınızı bekliyorum... :D

~ Yesil Z

Gizli Moderatörler!

Moderatörlerin Yan Hesapları:
Ciqitaa / Adlerauge,
Modoturko / Cakmaktasi (Luaresma),
Nehirr / Dorey,
Sukelaci / Sexymod / Hackingen,
Trollcake / Troll / Esofman,
Modoblues / Anadolstc (Wolvi),
Zamansiz / Betelgeusee,
Modonarch [Ex-Balthia(Larten)],

Gizli Moderatörler:
Artcore,
Deamaus,
Ediz,
Gencpolis (Ayrıldı),
Pinkberry,
Simonnn,

~ Yesil Z

Kabile Odasında Müzik Açılıyor!

Birkaç gün önce Transformice’a çok güzel bir yenilik daha geldi!
Özel kabile odası; Bu özellik sayesinde herkes bağlı bulunduğu kabile odasına gidip, kabile arkadaşlarıyla oynarken aynı zamanda müzik açıp, harita değiştirebilir. Kabile odasında müzik açmak için açacağımız müziklerin .mp3 uzantılı olması gerekiyor. İnternette çok nadir sitede .mp3 uzantılı müzik bulabiliyoruz, bugün sizler için araştırıp gayet güzel, basit kullanımlı bir site buldum.
İlk olarak AbMP3.com adresine girip sağ üst kısımdaki “Search” yani arama bölümüne istediğimiz sanatçı/müzik ismini giriyor ve arama yapıyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan sonuçlardan tam olarak istediğimiz sonuca tıklıyor ve açılan pencereden alt kısımdaki “MP3 Url:” başlıklı linki kopyalıyoruz. Aynı aşağıdaki gibi:
Kopyaladığımız linki üyesi olduğumuz kabile odasına giderek daha önce yapılmış olan kabile haritamızdaki radyo’ya tıklayıp linki yapıştırıyoruz ve seçtiğimiz şarkı çalıyor. Hepsi bu kadar basit, umarım işinize yaramıştır.

~ Yesil Z

Transformice Cut Outs v1.0

Arkadaşlar bu paketin içinde bir çok şey var!... Transformice Fare Resimleri, Kendinize Özel Fare Yapımı, Şaman Objeleri ve daha fazlası var!.. Kesinlikle indirin!
Arkadaşlar sitemize özel yepyeni bir seri başlıyor!.. Bu da kendinize ait bir Custom Fare yapma paketi! Bu paket tamamı ile sitemize aittir. Lütfen çalıntı yapmayınız...


Yorumlarınızı bekliyorum... :D

~ Yesil Z

Yeni Yazar

Merhaba beni belki Club Penguin tanıdıyorsunuzdur. Ben Fd Pengu yani Transformice'de Fdpengu. Sarı şamanım. Hard Mode'yi seviyorum ama zor. Bazen trollük yapıyorum. Işın kılıcı sarı saç ve kovboy fularıyla dolaşıyorum. Gün geçtikçe ünvanlar kazanıyorum. Şu anki ünvanım 1100 peynirde gelen <<Fluffy Mause>> yani kabarık tüylü şeker gibi bir anlamı var :D
Bu oyuna 1 yıl önce baslamıştım ama 2 gün sonra bırakmıştım daha noobken. Şimdi tekrar başladım ve %80 proyum :D
Cadılar bayramı mapı gelsin iskelet orumcek balkbağı takılcam! İyi günler :D

~ Fd Pengu

Yeni Play Kısmı!

Arkadaşlar bugün farkettim. Tranformice'de yeni bir özellik çıkmış. İşte o da bu:
Play Transformice butonu eklenmiş! Bence eklenmesi kötü olmuş. Eski hali daha iyiydi. Direk açılıyordu...

~ Yesil Z